Ilmainen pipo-ohje

Ilmainen pipo-ohje

Anjuknitsin Anna suunnitteli meille aiemmin ihanan Lilaste-pipon ohjeen. Nyt Anna on tehnyt sileään peruspipoon ilmaisen ohjeen, jonka julkaisemme meidän kaikkien iloksi myös täällä.

Tarvikkeet: Tarvitset aikuisen kokoon 3-4 kerää Knitting for Oliven Soft Silk Mohairia sekä 5,5 mm (tai käsialan mukaan) pyörö- ja sukkapuikot.

Ohje: Pipo neulotaan seitsemänkertaisella langalla niin, että langat otetaan työhön kolmen kerän alusta ja kerän sisältä. Yhdestä kerästä lanka otetaan normaalisti kerän alusta. Voit neuloa pipon myös kuusinkertaisella langalla, jolloin tarvitset yhteensä kuusi kerää Soft Silk Mohairia.

Luo pyöröpuikoille 64 silmukkaa ja neulo aina oikein kunnes pipon korkeus on noin 21 cm. Jaa sitten silmukat tasan neljälle sukkapuikolle ja aloita kavennukset. Kavenna joka toinen kerros puikkojen alussa ja lopussa yhteensä kahdeksan silmukkaa / kerros. Jatka kavennuksia kunnes puikoilla on jäljellä yhteensä 16 silmukkaa. Katkaise lanka ja pujota langan pää silmukoiden läpi. Päättele ja nauti uudesta ihanasta pipostasi : )

Valmiita pipoja voi tägätä Instagramissa hashtagilla #anju_pipo 🙂

Ilmainen pipo-ohje
Kuva: Anjuknits

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.