Knitting for Olive – Hannah Sweater – Neulepakkaus

Alkaen: 79,20 

Knitting for Olive Hannah Sweater – Neulepakkaus sisältää:

  • Englanninkielisen Knitting for Olive neuleohjeen Hannah Sweateriin KAUPANPÄÄLLE
  • 4-6 kerää Knitting for Oliven Merinoa TAI CottonMerinoa TAI Pure Silkkiä valitsemassasi värissä
  • 8-12 kerää Knitting for Oliven Soft Silk Mohairia valitsemassasi värissä

HUOM! Knitting for Olive Hannah Sweater -neuleohje on englanninkielinen ladattava tuote. Maksettuasi tilauksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on ohjeen latauslinkki. Muistathan siis lisätä tilaukseen sähköpostiosoitteesi. Tilausvahvistus voi mennä roskaposteihin, joten muistathan tarkistaa myös sen. Ohjeen latauslinkki on voimassa puoli vuotta (6kk), joten ohje kannattaa laittaa itselle talteen.

Knitting for Olive Merino

Knitting for Olive Merino on light fingering / fingering-vahvuinen merinovillalanka. Lanka on erittäin pehmeää eikä se sisällä haitallisia kemikaaleja, joten neulot siitä ihania neuleita myös vauvoille ja lapsille. Lankaan käytettävä villa tulee Patagoniasta ja se on tuotettu mulesing-vapaasti. Villa voidaan jäljittää sen tuottaneelle tilalle. Lanka on STANDARD 100 OEKO-TEX® sertifioitu

Koostumus: 100% merinovilla
Kerän koko: 50 g = n. 250 m (fingering)
Puikkokoko: 3,0 mm
Hoito-ohjeet: Käsinpesu, tasokuivaus
Tiheys: 28s x 38r = 10 x 10 cm (3 mm puikoilla)

Meiltä löydät useita langalle sopivia neuleohjeita. Knitting for Olive Merino on ihana myös Knitting for Olive Soft Silk Mohairiin yhdistettynä.

Knitting for Olive Merinolle suunniteltuja ohjeita ovat esimerkiksi:

Knitting for Olive CottonMerino

Knitting for Olive CottonMerino on pehmeä ja kevyt puuvillan ja merinon sekoitelanka. Se on täydellinen lanka monenlaisiin ympärivuotisiin neuleisiin. Lanka on valmistettu Italiassa eikä se sisällä haitallisia kemikaaleja, joten se sopii erinomaisesti myös lasten neuleisiin.

Koostumus: 70% puuvilla, 30% merinovilla
Kerä: 50 g = n. 250 m (Light fingering – fingering)
Puikkokoko: 3,0 mm
Hoito-ohje: Käsinpesu, tasokuivaus
Neuletiheys: 28s x 38r = 10 x 10 cm (3 mm puikoilla)

Sivuiltamme löydät  useita CottonMerinolle sopivia Knitting for Oliven neuleohjeita,

Erien viimeisimpiä keriä tarjoushintaan.

 

 

Knitting for Olive Pure Silk

Knitting for Olive Pure Silk on pehmeä ja ylellinen silkkilanka (100% bourettesilkki), josta neulot ihanimmat puserot ja topit. Langassa on kaunis kiilto, joten se sopii ihanasti myös juhlavampiin puseroihin. Pure Silk on saman vahvuinen (light fingering / fingering) kuin Knitting for Olive Merino ja Cotton Merino, joten voit hyvin käyttää Pure Silkkiä moniin Knitting for Oliven neuleohjeisiin.

Knitting for Olive Pure Silk tuotetaan vastuullisesti ja silkki kerätään koteloista vasta kun toukat ovat kuoriutuneet perhosiksi. Langalla on Oeko-Tex Standard 100, eli se on valmistettu ilman haitallisia kemikaaleja.

Koostumus: 100% bourettesilkki, Oeko-Tex Standard 100
Juoksevuus: 50 g = n. 250 m (fingering / light fingering)
Puikkokoko: 3,0 mm
Hoito-ohjeet: Käsinpesu, tasokuivaus
Tiheys: 28s x 38r = 10 x 10 cm

Knitting for Olive Pure Silkille sopivia ohjeita ovat esimerkiksi:

Supersuosittu neulesuunnittelija, Youtube-tähti @kutovakika suunnitteli ja neuloi oman upean hääpukunsa Knitting for Oliven Pure Silkistä. Voit katsoa lisää Youtubesta.

Knitting for Olive Soft Silk Mohair

Knitting for Olive Soft Silk Mohair on ihana yhdistelmä hienointa mohairia (70%) ja silkkiä (30%), mikä tekee siitä erittäin pehmeän ja miellyttävän iholla. Lanka on laadukasta, mutta eettisesti tuotettua (Cruelty Free) - silkkikuidut kerätään koteloista vasta sen jälkeen, kun toukat ovat kehittyneet perhosiksi, eli toukkia ei tapeta tuotantoprosessissa. Langan mohair tulee angoravuohilta, jotka on kasvatettu Etelä-Afrikassa. Lanka voidaan jäljittää takaisin yksittäisiin tiloihin.

Knitting for Olive Soft Silk Mohair -langan laadukkuus näkyy esimerkiksi siten, ettei se katkeile neuloessa eikä asiakkailtamme saadun palautteen mukaan kutita (toki kutiaminen on yksilöllistä, joten herkimmät voivat kutista - kannattaa kokeilla). Neulepinnasta tulee pehmeä, sileä ja pörröinen, mutta ei "takkuisen" näköinen.

Soft Silk Mohairia voi neuloa sellaisenaan kaksin- tai moninkerroin tai yhdistää sitä esimerkiksi Knitting for Oliven Merinoon tai Heavy Merinoon.

Soft Silk Mohairia on saatavana useissa kauniissa väreissä, jotka ovat varmasti ilo silmälle ja tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin neuleprojekteihin. Knitting for Olive Soft Silk Mohair on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat luoda pehmeitä, kevyitä ja tyylikkäitä neuleita, jotka tuntuvat hyvältä iholla.

Koostumus: 70% mohair, 30% silkki

Kerän koko: 25 g = n. 225 m (lace)

Hoito-ohjeet: Käsinpesu, tasokuivaus

Knitting for Olive - Hannah Sweater (neuleohje)

Knitting for Olive Hannah Sweater on yksinkertainen neulepusero, joka neulotaan aina oikein -neuleena "sivuttain" (hihasta hihaan). Hannah Sweater on malliltaan "laatikkomainen" (boxy) ja lyhyt ja siinä on kauniit hihat pitkillä resoreilla. Kuvan mallineule on neulottu sävyssä Marzipan (Merino ja Soft Silk Mohair).

Koot: XS (S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL)

Valmiin neuleen mitat:

Rinnanympärys: noin 108 (111, 117, 120, 126, 132, 138, 147) cm
Pituus olkapäältä helmaan: noin 45 (47, 49, 51, 53, 56, 58, 63) cm
Hihan pituus kainalosta hihansuuhun: 43 (44, 44, 46, 46, 44, 44, 46) cm

Lanka: 1 säie Knitting for Olive Merinoa, CottonMerinoa TAI Pure Silkkiä 4 (4, 5, 5, 5, 5, 5, 6) kerää JA 2 säiettä Knitting for Olive Soft Silk Mohairia 8 (9, 9, 10, 11, 11, 11, 12) kerää
Puikot: 5 mm JA 6 mm pyöröpuikot ja sukkapuikot (tai käsialan mukaan)
Tiheys: 15s x 26k = 10 cm (6mm puikoilla ainaoikein -neuletta)

 

HUOM! Knitting for Olive Hannah Sweater - neuleohje on englanninkielinen ladattava tuote. Maksettuasi tilauksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on ohjeen latauslinkki. Muistathan siis lisätä tilaukseen sähköpostiosoitteesi. Tilausvahvistus voi mennä roskaposteihin, joten muistathan tarkistaa myös sen. Latauslinkki on voimassa puoli vuotta (6kk).