Aina varma lahjaidea neulojalle, virkkaajalla ja käsitöiden ystävälle on lahjakortti, jolla hän voi ostaa haluamiaan lankoja, neuleohjeita tai neulepakkauksia. Meiltä voit valita joko sähköisen lahjakortin tai fyysisen postitettavan lahjakortin. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä ja ne voi käyttää myös osissa.

Sähköinen lahjakortti Postitettava lahjakortti
chiaogoo_forte_neulesetti_lahjaidea neulojalle

ChiaoGoo Forte Special Edition -neulesetti

ChiaoGoo Forte Special Edition -neulesetti sisältää kaikki neulojan tarvitsemat tarvikkeet ja se tulee kauniiseen nahkakoteloon. Settejä on saatavilla vain rajoitettu erä!

 

Katso lisää

Kirjavinkkejä

Knit This!, Veronika Lindberg

Knit this! sisältää 21 hurmaava neuleohjetta, joissa yhdistyvät skandinaavinen selkeys ja leikkisät yksityiskohdat. Nykyaikaista, naisellista ja eleganttia – laajan kokoskaalan neuleohjeissa helppokäyttöisyys ja mukavuus ovat aina etusijalla. Kirjassa perehdytään myös erikoistekniikoihin, murretaan neuleslangin koodi sekä annetaan hyödyllisiä vinkkejä.

Ostaessasi Knit This! -kirjan, saat Taito -joulun neulelehden -15% alennuksella. Muista lisätä Taito -lehti ostoskoriin Knit This! -kirjan tuotesivulta.

quiet delight pipo kutovakika

Knits and Bits of Life – Neulojan päiväkirja

Knits and bits of life – Neulojan päiväkirja, josta nimensä mukaisesti löytyy paikka sekä neuleille että elämälle.
Neulojan päiväkirjan kansien sisälle voi nyt kirjata ylös sekä tekemiensä neuleiden tekniset tiedot (esimerkiksi lankamerkit, värikoodit, puikkojen koot) että myös kaiken sen pienen ja suuremmankin merkityksellisen, mitä tietyllä ajanjaksolla tapahtuu juuri silloin, kun neuletyö vähitellen valmistuu.

Neuletarvikkeita

ChiaoGoo -puikot

CHIAOGOO Red Lace -pyöröpuikot – 100cm

13,90 16,90 

ChiaoGoo -puikot

CHIAOGOO Red Lace -pyöröpuikot – 80cm

13,90 16,90 

Kirjoja

-19%

Joulun ihanimmat langat

Neulepakkaukset

Knitting for Olive neuleohjeet

Knitting for Olive Karl Johan -kauluri – Neulepakkaus

35,00 

Knitting for Olive neuleohjeet

Baby Bear Kypärämyssy – Neulepakkaus

20,90